Google Plus – кращий онлайн редактор фотографій


Google Plus – кращий онлайн редактор фотографій

Ви можете скористатися інструментами для редагування зображень в рамках Google+, щоб за один клік надати своїм фото неймовірний вид. Онлайн редактор також пропонує фільтри (на зразок Instagram) і стилізовані рамки.

Немає сумніву в тому, що перш, ніж завантажити свої фотографії з відпустки на Facebook або відправити по електронній пошті, ви б хотіли надати їм більше лиску. Такі програми для редагування зображень, як Photoshop, цілком можуть вам у цьому допомогти, але робота з ними вимагає певних знань і підготовки. 

Існують додатки для редагування на базі браузера (в тому числі PicMonkey, Picozu і новий Pixlr Touch-up), які працюють і в оффлайновом режимі. Однак, покористувавшись ними деякий час, жоден з них не справив на нас такого враження, як редактори фотографій в Google Plus. 

 

Google+ – кращий інструмент для редагування зображень

Що відрізняє Google+ від інших інструментів подібного роду, так це режим автоматичного редагування фотографій. Просунуті користувачі завжди можуть вручну відкоригувати свої фото, але для всіх інших ця опція як чарівна паличка, яка виправляє всі недоліки фото без зайвих кліків. 

Досить просто завантажити фотографії в Google+, а також їх редагування онлайн і завантажити отриманий результат одним кліком. Ще один плюс даного фоторедактора в тому, що він зберігає вихідні фотографії. Це дозволяє вам без повторного завантаження файлу скасувати внесені зміни і додати нові ефекти.

Завантажуємо фото, редагуємо і викачуємо

Якщо ви ніколи раніше не редагували зображення в Google Plus, тоді виконайте наступні нехитрі дії:

1) Перейдіть по посиланню plus.google.com і натисніть “Завантажити зображення”. Тепер ви можете перетягнути одну або кілька фотографій з вашого комп’ютера в браузер, щоб помістити їх в свій новий Google+ альбом.

2) Коли фотографії будуть завантажені, натисніть «Готово». Потім виберіть «Не відзначати», коли Google+ запропонує вам відзначити людей на фотографії. 

3) На даному етапі вам буде запропоновано поділитися вашим фотоальбомом. Виберіть «Пропустити», так як ми не маємо наміру відкривати доступ до завантажених зображень. 

4) Перейдіть у вкладку «Альбоми» і відкрийте той, який недавно створили. Перегляньте будь-яке з фото і переконайтеся, що Google+ вже автоматично його відредагував.

Ссылка на основную публикацию