Як приховати історії в інстаграмм від людини через настройки?

Історії – популярна функція інстаграмма, яку використовують багато користувачів. Якщо обліковий запис закритий, то історії доступні тільки передплатникам. Якщо обліковий запис відкритий, то для всіх користувачів (якщо не встановлені додаткові налаштування приватності). Розглянемо в форматі інструкції, як приховати історії в інстаграмм від людини.

Як приховати історії від передплатників?

  1. Відкриваємо свій профіль і натискаємо на значок в правому верхньому куті.
  2. У вікні, натискаємо на останній пункт – Налаштування.
  3. Переходимо в розділ «Політика конфіденційності».
  4. Там, ми побачимо пункт «Налаштування історії».
  5. В налаштуваннях, натискаємо на «Приховати мої історії від» і вибираємо людей. Щоб закрити публікації від певної людини, досить поставити галочку навпроти його профілю. Цій людині не прийде повідомлення про це – він просто не буде бачити ваші історії, хайлайти і прямі ефіри.

У цьому ж пункті можна також додати кращих друзів.

Як приховати історії від користувачів, які на вас не підписані?

Так як відкритий профіль доступний всім, отже, і весь контент доступний для всіх, профіль можуть переглядати особистості, які на вас не підписані. Якщо ви хочете позбутися від небажаних переглядів, то:

  1. Заходимо на профіль людини.
  2. Натискаємо на три точки в правому верхньому кутку і натискаємо «приховати мої історії». Так, ця людина більше не буде бачити ваші, але буде бачити основні пости.

Порада! У разі, якщо ви хочете, щоб людині був недоступний весь профіль, то натисніть на кнопку «заблокувати». Після блокування, людині не буде висвітлюватися профіль в пошуку, у нього пропаде діалог в Ю Я (якщо він був), він не зможе бачити ваші коментарі на інших акаунтах.

Як викладати історію тільки для певних людей?

Функція «кращі друзі» допомагає викладати історії тільки для певних осіб. У цьому списку може бути будь-яка кількість людей. При цьому, ви зможете викладати публікації для всіх інших користувачів окремо.

Щоб додати потрібних людей в цей список, потрібно:

  1. Зайти на свій аккаунт.
  2. Перейти в меню, натиснувши на кнопки в правому верхньому кутку і вибрати пункт «Кращі друзі».
  3. У меню, ви зможете вибрати певних людей.

Щоб викласти історію тільки для найкращих друзів, відкрийте фотографію або відео і виберіть знизу «кращі друзі». Так, вашу публікацію не побачить ніхто, крім них. Кращі друзі будуть бачити публікацію так:

Приховати історії можна декількома способами. Людині, якій обмежили доступ, не зможе про це дізнатися – йому не прийдуть повідомлення.

Ссылка на основную публикацию