Як видалити пароль облікового запису при вході в Windows 8

При стандартних налаштуваннях Віндовс 8, при вході, система постійно запитує деякі персональні дані користувача, зокрема пароль користувача. Природно, що даний момент може напружувати деяких людей. Наприклад, вони використовують для своєї ідентифікації складні дані або запускати комп доводиться досить часто. Не дивно, що дуже багато людей цікавляться інформацією про те, як видалити пароль при вході в Windows 8.

Існує кілька способів, що дозволяють повністю позбутися від подібної проблеми. Про кожного з них можна прочитати в нижчевикладене матеріалі.

Варіант перший – при використанні користувачем стандартної облікового запису від Microsoft

Природно, що в даному випадку Windows 8 стандартно виконує запит пароля. Але його можна легко видалити, якщо слідувати наступної інструкції:

  1. Одночасно затиснути дві кнопки: «Він» і англійську «R».
  2. У рядок ввести слово «netplwiz» і змусити операційну систему виконати команду.
  3. Відкриється панель для користувача учеток.
  4. Вибрати обліковий запис, який планується застосовувати в подальшому. У рядку «Вимагати введення імені і пароля» зняти галочку.
  5. Після натискання на кнопочку «Застосувати» відкриється ще одне невелике віконце, де необхідно поля для цього параметра залишити повністю порожніми.

 

Далі – зберегти, перезапустити ПК, насолоджуватися отриманим результатом.

Другий варіант – використання нового профілю

Існує ще один варіант того, як видалити пароль облікового запису Windows 8. Для цього досить створити нову учетку, в процесі створення якої, виключити застосування цих персональних даних:

  1. Через кнопочку «Пуск» перейти в зміна параметрів ПК – знаходиться в самому низу вікна.
  2. Знайти в запропонованому списку вкладку «користувачів». У правій частині екрана виконати перехід в «переключитися на локальну обліковий запис».
  3. Від користувача потрібно спочатку ввести діючий пароль від профілю Майкрософт.
  4. Після цього створюється нова локальна учетка – в процесі її налаштувань не забивати ніяких даних в поля, крім того місця, де вказується ім’я користувача.

Завершує процес натискання на кнопку «Далі», після чого можна починати користуватися зміненими можливостями.

Ссылка на основную публикацию