Як видалити передплатників в інстаграме – Техніка та інтернет

У сьогоднішньому випуску ви дізнаєтеся, як видалити передплатників в інстаграме. Але перш розберемося з тим, чому виникає необхідність позбавлятися від користувачів, які на вас підписані. Адже зазвичай люди женуться за великою аудиторією.

Як в інстаграме видалити передплатника

Навіщо видаляти передплатників в Instagram?

Виникає резонне питання з заголовка вище, навіщо видаляти свого передплатника? Причин багато:

  • Користувач пише в директ, але з якоїсь причини вам це не подобається,
  • Немає бажання, щоб людина дивилася ваші публікації, а закривати аккаунт від всіх не підписаних не хочеться.
  • Передплатник жодним чином не проявляє активність на вашій сторінці.

Здавалося б не проявляє активність і нехай, навіщо його викидати з загального числа передплатників, адже, чим більше, тим краще, популярність вище.

Але от не задача.

Існує такий показник, як «Engagement rate», який здорово впливає на популярність вашого облікового запису. Якщо даний показник буде низьким, то у вас реально мало шансів виводити свої відео в топ і розвивати свою сторінку в інстаграме.

Engagement rate (ER або ERpost) в перекладі на російську «Активна аудиторія» або «Залучення». Якщо банально, то важливо, щоб передплатники проявляли активність на вашій сторінці. Тобто, ви зробили публікацію і як багато передплатників відреагували на неї. Як я зрозумів перегляди не впливають, враховуються тільки лайки, коментарі, репости.

Приблизний розрахунок показника можна зробити за формулою.

За основу беремо один з ваших нових постів, який вже простояв і отримав досить лайків, репоста, комментов. Далі складаємо число лайків + репоста + коментів. Все це справа ділимо на число передплатників і множимо на 100.

Є пост на акаунті з 5000 передплатників, запис отримала 100 лайків, 30 коментарів і 5 репоста, соответсвенно ER буде дорівнює (100 + 30 + 5) / 5000 * 100 = 2.7%.

Відсоток не найкращий, але суть не в цьому. Якщо з 5000 передплатників тільки 100 лайків, це означає, що аудиторія швидше за все вас не знає і ви їй не цікаві. Тому, якщо є бажання стати популярним, розвивайте аккаунт правильно. Мінус накрутки передплатників сподіваюся ясний. Але для початку слід прибрати зі своїх передплатників, так званих мертвих користувачів. Як це зробити, докладніше нижче.

записи:

  • Як зробити публікацію в інстаграм
  • Як стати популярним в інстаграме
  • Сервіс розкрутки інстаграма
  • Як видалити акаунт в Інстаграме
  • Як зробити репост в Інстаграме
  • Як ставити смайлики в інстаграме

Як заблокувати користувача Instagram?

Ось, що написано в інструкції на офіційному сайті допомоги по роботі з Інстаграм:

  1. Щоб зробити процес навчання, щоб відкрити його профіль,
  2. Натисніть на кнопку меню у верхньому правому куті (iPhone / iPad) або (Android),
  3. Натисніть Заблокувати.

Важливо знати. Після того, як користувач буде заблокований, все його позначки, лайки, коментарі до ваших публікацій не видаляються. Що стосується коментарів, то їх ви можете видалити самостійно.

Як розблокувати користувача в інстаграме

Буває всяке, людина може і передумати, тому інформація з розблокування повинна бути в цій же статті.

  1. Виконайте 1 і 2 кроки в інструкції вище,
  2. Натисніть Розблокувати.

Примітки:

  1. Заблокований користувач не отримає ніяких повідомлень, що він потрапив в чорний список або щось подібне. Однак, людина в наслідок може це зрозуміти з інших причин,
  2. Заблоковані користувачі не зможуть бачити ваші фотографії у вкладці «Вподобане фото».
  3. Заблоковані користувачі як і раніше будуть бачити ваші лайки і коментарі до фотографій ваших спільних знайомих.

Щоб в майбутньому не проводити подібні заходи по блокуванню, раджу зробити акканут закритим. Закритий акаунт це коли кожен новий передплатник буде проходити модерацію і він не зможе бачити ваші публікації до тих пір, поки ви не схвалите його заявку в передплатники.

Як закрити рахунок у інстаграме

Після реєстрації в Інстаграме все налаштовано за замовчуванням. Кожен користувач може переглядати ваш профіль і всі публікації. У вас є можливість зробити свій аккаунт закритим, тобто фото і відео буде видно тільки схваленим передплатникам.

Щоб зробити аккаунт закритим, не плутайте з тим, щоб закрити / видалити профіль інстаграма тимчасово або назавжди.

Отже, щоб зробити профіль в інстаграм закритим вам необхідно слідувати інструкції:

  1. Відкрийте особистий профіль, клікнувши на значок,
  2. Натисніть на значок в правому верхньому куті (iPhone) або (Android),
  3. Натисніть Конфіденційність аккаунта, після чого перемкніть штекер Закритий аккаунт.

  • Як подивитися закритий профіль в Інстаграме

Важлива інформація:

  1. Ви кому-то відправили в директ (приватні повідомлення) публікацію з закритого паблік в інстаграме. Користувач, який отримав повідомлення не бачитиме, що йому відправлено, якщо не підпишеться на аккаунт, де розміщена запис.
  2. Щоб бачити ваші публікації, ставити під ними лайки, залишати коментарі, користувач повинен натиснути на кнопку Підписатися. Після чого ви повинні будете схвалити заявку.
  3. Де ви можете схвалити заявку? Всі запити на підписку відображаються в розділі Дії.
  4. Буває таке, що людина вже підписаний на вас, але хочеться зробити так, щоб цей конкретний користувач більше не бачив ваші публікації. В такому випадку заблокуйте ненависний аккаунт. Як саме це зробити читайте в цій же статті вище.
  5. Не кожен знає, але варто було б, будь-який з користувачів може відправити вам короткий відеоролик або фотографію, навіть якщо він / вона не є вашими передплатниками.

Як видалити передплатника в Instagram НЕ блокуючи

Для того щоб видалити передплатника в інстаграме вам необхідно слідувати інструкції:

  1. Якщо ваш аккаунт відкритий, то обов’язково зробіть його закритим. Скористайтеся підказкою вище в статті. Після того, як переключилися,
  2. Відкрийте ваш особистий профіль і натисніть на значок Передплатники. Перейшли. Тепер з правого боку від кожного фоловерів буде меню три точки. Натисніть на цю кнопку і у вікні натисніть Видалити.

Таким чином видаляємо всіх непотрібних передплатників. Після того, як місія буде виконана, при бажанні можете повернути аккаунт в загальнодоступний режим, переключивши штекер Закритий аккаунт в налаштуваннях. Детальніше вище.

Віддалений власник аккаунта як і раніше зможе вам написати вам смс, лайкать фотографії, коментувати публікації та відправляти їх друзям.

Ссылка на основную публикацию